Start-up Weekend(s)

Verschillende ideeën en ervaringen met start-up weekend.

Het idee van Surprise Dinner heb ik gepitcht op start-up weekend Food in Groningen 2015. Samen met een geweldig team wonnen we de 2e prijs, precies wat we wilden. Want verbonden zat aan deze prijs was veel toffer, namelijk een lunch bij Jamie Magazine HQ. We werken nu verder aan een uitrol van dit idee. Als je op de hoogte wilt gehouden van onze voortgang kijk dan op http://www.surprisedinner.co/
Tijdens start-up weekend Groningen in 2014 heb ik het idee van Baguru gepitcht. Baguru helpt je bij je zelfontwikkeling terwijl je reist. Door een door ons ontwikkelde methode breid je stap voor stap je comfortzone uit.
Samen met Jay Henriques zijn wij de founders van deze start-up.
Tijdens start-up weekend Amsterdam in 2014 pitchte ik het idee om een platvorm op te zetten voor net afgestudeerden. Dit om de student een platform te bieden en ze in contact te brengen met het bedrijfs leven.
Splintr is opgezet met een team van enthousiastelingen tijdens start-up weekend Groningen in 2013. Samen met de groep groeide het idee van 'een awesome book' naar een tof concept. In de boekjes werd de reis van de ondernemer vastgelecht in de vorm van sketchnotes. Dit om andere starters te inspireren en kennis te delen. We wonnen met dit idee een 2e prijs en verkochten dit weekend direct 60 boekjes.
Back to Top